Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Η Velister, με βάση τις Ρυθμιστικές της υποχρεώσεις που πηγάζουν από τους όρους της Εξουσιοδότησης που της εκχωρήθηκε από τον Επίτροπο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΡΗΕΤ) για την ίδρυση και λειτουργία Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης, στις 31 Μαΐου 2013 δημοσίευσε αναθεωρημένο Υπόδειγμα Προσφοράς Υπηρεσίας Πρόσβασης (ΥΠΥ-Π) το οποίο αποτελεί την βάση υπογραφής συμφωνιών με τους πελάτες της.
 
Το ΥΠΥ-Π υποβλήθηκε, παράλληλα με τη δημοσίευση του, στο Γραφείο του Επιτρόπου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) με σκοπό την έγκριση του. Ο ΕΡΗΕΤ, ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπει η σχετική Νομοθεσία, στις 3 Οκτωβρίου 2013 δημοσίευσε το «Περί της Τροποποίησης του Υποδείγματος Προσφοράς Υπηρεσιών Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης της Velister Ltd, Διάταγμα του 2013, ΚΔΠ 336/2013» με το οποίο επιβάλλει συγκεκριμένες τροποποιήσεις στο ΥΠΥ-Π της Velister με σκοπό την εξασφάλιση της τήρησης των Ρυθμιστικών υποχρεώσεων της Velister.
 
Τα κείμενα που ακολουθούν είναι τα νέα ενοποιημένα κείμενα του ΥΠΥ-Π που περιλαμβάνουν τις τροποποιήσεις του ΕΡΗΕΤ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με τα γραφεία της Velister για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες. Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στο σχετικό χώρο της ιστοσελίδας μας.

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer